Frievardeelnemer worden

Frievardeelnemer worden?

Frievar BV is het bedrijf van Mark van Sambeek en John Lorist. De Frievargroep is dé franchiseformule voor varkenshouders. Frievar biedt haar varkenshouders inkoopvoordeel op o.a. voer en bedrijfsartikelen en garandeert de in- en verkoop van biggen en vleesvarkens. Frievar biedt haar varkenshouders voordelen en de consument een (h)eerlijk stukje Friberne varkensvlees.

Past uw bedrijf binnen onze franchiseformule?

Op dit moment is binnen Frievar vraag naar nieuwe franchisenemers in heel Nederland. Wij zijn op zoek naar:

Gesloten bedrijven, vleesvarkensbedrijven en vermeerderaars

zowel Varken Van Morgen als borgen/gelten

De voordelen van Frievar

De focus van Frievar ligt op gezondheid, kwaliteit en dierenwelzijn. Een vaste dierenarts waakt over de gezondheid van de dieren. Gezonde varkens genereren meer rendement en gebruiken minder antibiotica. Dit leidt tot kostenbesparing én smakelijker vlees. Hierdoor biedt Frievar zowel varkenshouders als consumenten iedere dag voordelen. Daarnaast biedt Frievar haar varkenshouders inkoopvoordeel op o.a. voer en bedrijfsartikelen. Ook organiseert en garandeert Frievar de in- en verkoop van biggen en vleesvarkens.

De basis van Frievar

De Frievargroep werkt met vaste protocollen en vaste adviseurs. Deze leiden tot een hoogwaardig, uniform product dat zich in de markt duidelijk onderscheidt. De Frievarformule is gebaseerd op duurzame voerrecepten met o.a. een kruidencomponent en unieke genetica. Onnodige antibiotica wordt uitgesloten. De traceerbaarheid van Frievar varkensvlees is in de gehele keten door middel van DNA-tracering gewaarborgd. Het transparante managementsysteem maakt de actuele status van het eigen bedrijf direct inzichtelijk. Het koppelt de gezondheids- en technische data van de Frievargroep aan het bedrijfsproces van de individuele deelnemers. Een solide basis voor succesvol ondernemen.

De doelen van Frievar

Consumenten vragen meer en meer om maatschappelijk verantwoord ondernemerschap. De Frievarformule sluit hier naadloos op aan: van gezonde opfok, stressvrij transport en verantwoorde slacht tot pure, smakelijke en betaalbare varkensproducten van bijzondere kwaliteit. Hiermee wil Frievar haar deelnemers tot de best renderende varkenshouders van Nederland maken. Daarom is in 2012 met succes het merk Friberne gelanceerd. Friberne, het Gaasterlands Kruiden Varken is het merk van Frievar. Het is verkrijgbaar bij een groeiend aantal enthousiaste keurslagers, vakslagers en horecaondernemers. Frievar is met Friberne klaar voor de bewuste consument, klaar voor de toekomst.

Ziet u als varkenshouder het belang van een gezonde en veilige voedselproductie en streeft u naar varkens met een hoge diergezondheid? Past uw bedrijf binnen onze franchiseformule? Wij staan u graag te woord. U bereikt ons via: info@frievar.com | John Lorist 06 21883120 | Mark van Sambeek 06 12190982.