In de Media

Friese boeren willen nieuw varken creëren Innovatie versneld dankzij VIA subsidie van Samenwerkingsverband Noord Nederland Varkenshouders Mark van Sambeek en John Lorist willen een nieuwe zeug ontwikkelen   Eentje die dankzij betere leefomstandigheden, intramusculair vet, gevarieerde voeding, een hoger welzijn, minder antibioticagebruik, veiliger transport en een diervriendelijke slachtproces vitaler is en dus lekkerder vlees geeft. De …

Zeer mooi artikel over Frievar als voorbeeld voor onderscheidende marktconcepten die goed zijn voor mens én dier. Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan dat verscheen op Foodupbrabant.nl, 1 september 2016.

Frievardeelnemer familie Litjens uit Afferden twijffelde geen moment toen ze hoorden dat de wielrenners van de Giro 2016 langs hun land zouden komen. Frievar en Friberne moest zichtbaar langs het parcour. Een top initiatief en Frievar en Friberne waren mooi in beeld!

Artikel op PigBusiness.nl ‘Frievar fokt nieuw type zeug’. Geplaatst op 10 mei 2016, n.a.v. ons persbericht ‘Frievar introduceert FRIVERDI’. Klik op de afbeelding om naar het artikel te gaan.

Artikel op Varkensbedrijf.nl ‘Frievar introduceert FRIVERDI zeug’. Geplaatst op 10 mei 2016, n.a.v. ons persbericht ‘Frievar introduceert FRIVERDI’. Klik op de afbeelding om naar het bericht te gaan.

Artikel op Boerderij.nl ‘Frievar lanceert eigen zeugenlijn’. Geplaatst op 10 mei 2016, n.a.v. ons persbericht ‘Frievar introduceert FRIVERDI’. Klik op de afbeelding om naar het bericht te gaan.

Hemelum, 10 mei 2016 PERSBERICHT Frievar fokt de FRIVERDI zeug. De beste zeug voor de hele keten. Met trots maken we bekend dat Frievar de FRIVERDI zeug fokt. FRIVERDI staat voor Friese waarde, rijkdom. De zeug doet haar naam eer aan omdat zij een goede vitaliteit, vleeskwaliteit, groei en voederconversie doorgeeft aan haar nakomelingen. De …